Isloep en Verschuur Watersport gaan samenwerken!

Gepubliceerd op 10 oktober, 2024

Isloep en Verschuur Watersport bundelen hun krachten voor een krachtige samenwerking  Rijnsaterwoude / Alphen aan den Rijn

Er waait een frisse wind door de watersportwereld: Verschuur Watersport, gevestigd aan de Braassem in Rijnsaterwoude, en Isloep uit Alphen aan den Rijn slaan de handen ineen! Deze nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat de geliefde Isloep en Rapida modellen binnenkort ook verkrijgbaar zijn bij Verschuur Watersport. Maar dat is nog niet alles – beide bedrijven gaan intensief samenwerken op het gebied van techniek, stalling en service.

Een win-win voor watersportliefhebbers

Isloep, bekend om zijn moderne sloepen en tenders, zal maar liefst 8 van zijn schitterende modellen toevoegen aan het leveringsprogramma van Verschuur Watersport. Dit betekent een flinke uitbreiding van het aanbod voor de klanten van Verschuur. “Met de toevoeging van Isloep en Rapida vergroten we de keuze voor onze klanten en voegen we een sterk en uniek merk toe aan ons uitgebreide aanbod,” aldus Mario Verschuur, directeur van Verschuur Watersport.

Edwin Stut van Isloep beaamt dit volmondig. “Voor ons is deze samenwerking net zo waardevol. Door onze krachten te bundelen op het gebied van personeel en operationele processen, worden beide bedrijven efficiënter en kunnen we onze klanten nog een betere service bieden.” In een tijd waarin technisch personeel schaars is, biedt deze samenwerking volgens beide directeuren een geweldige oplossing.

Op naar de toekomst: nieuwe bedrijfshal in aantocht

Hoewel Isloep en Verschuur Watersport voorlopig op hun eigen locaties blijven opereren, zijn er grootse plannen voor de toekomst. Bij Verschuur Watersport zal een nieuwe bedrijfshal worden gerealiseerd, die straks de volledige Isloep showroom, productie en winterstalling zal huisvesten. “Op termijn zal Isloep naar deze nieuwe locatie verhuizen,” vertelt Mario. Edwin voegt eraan toe: “De bedrijven liggen op slechts 30 minuten vaarafstand van elkaar, dus dit vormt geen enkel obstakel voor onze klanten.”

Alles draait om de klant

Het is duidelijk dat de klant centraal staat in deze samenwerking. Zowel Mario als Edwin benadrukken het belang van goede voorlichting, een breed aanbod, kwaliteit en service. Mario en Edwin besluiten eensgezind: “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten, nu en in de toekomst, de best mogelijke ervaring bieden. Daar draait het uiteindelijk om!”

Met deze strategische bundeling van krachten zetten Isloep en Verschuur Watersport een belangrijke stap naar een toekomst vol mogelijkheden. De komende tijd staat dan ook in het teken van groei, innovatie en vooral: genieten op het water!

Posted in Nieuws