Prachtige Custom Build 10 Meter Sloep met 300 PK Suzuki Motor

135.000,00

klik hier voor uw maandbedrag

Deze unieke custom build sloep uit 2017 biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd op het water. Uitgerust met een krachtige 300 PK Suzuki motor uit 2015, bereikt deze sloep moeiteloos een topsnelheid van 55 kilometer per uur, waardoor je snel en stijlvol kunt varen.

Kenmerken van de sloep:

  • Ruime en luxe voorzieningen: De sloep is voorzien van een volledig uitgeruste kookgelegenheid, inclusief spoelbak, zodat je aan boord kunt genieten van heerlijke maaltijden.
  • Audio-ervaring: Met het Fusion audiosysteem geniet je van hoogwaardige geluidskwaliteit terwijl je ontspant of feest viert op het water.
  • Geavanceerde technologie: Het zipwake systeem zorgt voor optimale trimcontrole en stabiliteit, terwijl het Garmin scherm je voorziet van nauwkeurige navigatie-informatie. De troll functie biedt extra controle bij langzaam varen.
  • Comfort en stijl: De captainschair biedt ultiem comfort voor de bestuurder. Het grote zonnedek is perfect om te relaxen en te zonnebaden, en de cabine aan de voorkant biedt voldoende ruimte om te slapen, waardoor je ook langere tochten kunt maken.
  • Veilig en betrouwbaar: De sloep is gekeurd voor 25 personen met een D CE keuring, wat garant staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. Met de walstroom aansluiting kun je eenvoudig opladen en voorzien blijven van stroom.

Of je nu een dagje uit plant met vrienden en familie of een ontspannen weekend op het water wilt doorbrengen, deze sloep biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige ervaring. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige boot. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Prachtige Custom Build 10 Meter Sloep met 300 PK Suzuki Motor

135.000,00

  • Hidden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prachtige Custom Build 10 Meter Sloep met 300 PK Suzuki Motor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NULL